• Alle artikelen uit eigen voorraad
  • Levering binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Inclusief luxe geschenkverpakking
Diamonds are a girl's best friend
Diamonds are forever
True friends are like diamonds
ontwerp en productie

Ambacht

 

Het bewerken van edelmetalen is een eeuwenoud ambacht. Onze goudsmeden beheersen dit volledig, met ieder hun eigen specialiteit. Of het u gaat om de reparatie van een modern sieraad, het restaureren van een antiek juweel, het herzetten van bestaande edelstenen in een nieuw montuur, wij kunnen het voor u verzorgen. Ook het op maat maken van uw sieraden en juwelen valt binnen ons veelzijdige pakket. Het smeden van edele metalen betreft dan wel een oud ambacht, onze goudsmeden beschikken over de modernste apparatuur en beheersen de nieuwste technieken. Zo kan een ontwerp naar uw eigen idee met de 3D printer visueel worden gemaakt om vervolgens daadwerkelijk vervaardigd te worden. Door middel van Lasertechniek kan dit ook uiterst precies gebeuren. Wij kunnen de sieraden en juwelen die niet (meer) aan uw smaak voldoen, veranderen naar datgene dat wel bij u past. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een ring uit een erfenis verkregen. Wij begrijpen dat de emotionele waarde hoog is, maar dat u het geheel niet zal dragen omdat het uw smaak niet is. Wij staan met ons deskundig team klaar om u zo goed mogelijk te adviseren bij een nieuw ontwerp.

Uw sieraad, juweel of horloge kunnen wij extra persoonlijk maken door een gravure aan te brengen. Wij kunnen handmatig uw eigen tekst graveren. Dit kan ook een vingerafdruk zijn, of een tekst in uw eigen handschrift. Dan kunnen wij dit met behulp van Laser-gravure voor u verzorgen. Legio mogelijkheden dus.

Voor reparatie van uw horloge of klok van elk gewenst merk, onder andere: Rolex, IWC, Omega  bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook vakmensen in huis die het ambacht van uurwerk herstellen beheersen.

Tot slot hebben wij nog één advies voor u. Laat uw sieraden minimaal één keer per jaar door ons nakijken. Wij reinigen en polijsten uw eigendommen en controleren de stenen en zettingen. U kunt dit zien als jaarlijks onderhoud, uiteraard onder service.

Wij ontvangen u graag in onze zaak.

Groet, Mark & Josephine Peters

En medewerkers