aller spanninga

Aller Spanninga: 150 jaar exclusieve kwaliteit.

In 1863 begon goudsmid Aller Spanninga in de Friese plaats Joure een trouwringenatelier. Kwaliteit en ontwerp stonden bij hem hoog in het vaandel. Anno nu is Aller Spanninga het enige trouwringenatelier, dat nog daadwerkelijk in Nederland produceert. In de geest van de oprichter maakt het team van Aller Spanninga met liefde voor het vak, kwalitatief hoogwaardige trouwringen.

Wij Peters & Peters juweliers, staan volledig achter deze filosofie en zijn er bijzonder trots op, dat wij U de verrassend mooie ontwerpen van de collectie kunnen leveren. Alle modellen trouwringen zijn ontstaan door de combinatie van ambachtelijk vakwerk en met toepassing van de modernste technieken. Voor ons een uiterst belangrijk gegeven. Wanneer U namelijk persoonlijke wensen heeft, kunt U die aan ons voorleggen en wij zorgen, dat de ontwerpafdeling van Aller Spanninga ze vertaalt naar unieke trouwringen.

Bekijk de website: Allerspanninga.nl

De grootste Aller Spanninga dealer van Brabant

Bij aankoop van een paar trouwringen krijgt u een diamant t.w.v. € 120.— gratis.
Deze wordt in de gekozen trouwring gezet.

Verder ontvangt u een certificaat voor een levenslange verzekering bij diefstal en of verlies van de ring(en) t.w.v. € 22.50